Slim Sonic SX, cinturó aprimant View full size

Slim Sonic SX, cinturó aprimant

Slim Sonic és un cinturó aprimant, lipo reductor, localitzat i portàtil. És un mètode únic que està avalat per nombrosos estudis científics, metges i pràctics del Centre Hospitalari Universitari de Lausana (Suïssa).

Molt fàcil de posar, només cal ajustar el cinturó i la seva banda elàstica a la part del cos que es vol tractar. Aplicar el gel de contacte sobre cadascuna de les plaques d'ultrasò i col·locar-les entre la pell i la banda elàstica. Podràs perdre fins a 1 kg de greix corporal pura en només sis dies i aquesta es transformarà en energia per a l'exercici diari. Es tracta d'un Tractament Corporal de 40 '(1 sessió) que pot ser controlat fins i tot a través d'una aplicació mòbil.

Slim

Més detalls


Avisa'm quan estigui disponible

quantity up quantity down

€ 895.00 amb impostos

Tecnologia reductora i innovadora

Tractament lipo-reductor que es basa en una innovació exclusiva: 'Sonic Resonance'. És una tecnologia d'emissió de Ultra Sons de Baixa Freqüència (30 a 40 MHz), que allibera el greix emmagatzemada i localitzada i que posteriorment es transforma en energia per eliminar-se amb la teva activitat diària. Aquest mètode reductor duplica els seus resultats positius quan es realitza activitat física. Pots cremar greix mentre practiques esport lleu o moderat, al teu ritme.