Crema Vitamina C View full size

Crema Vitamina C

Tractament Protector Biològic Integral amb tot el potencial del més poderós antioxidant natural: la Vitamina C pura i estable. La seva aplicació via tòpica presenta una concentració a la pell de 20-30 vegades superior que quan s'administra oralment, mantenint la seva elevada efectivitat fins a 48 hores després de la seva aplicació. La doble acció de la vitamina C reforça les defenses naturals de la pell i reactiva la síntesi de col·lagen. Des de les primeres aplicacions, el cutis recupera finor i lluminositat. Dia a dia, gràcies a les propietats preventives i tractants de la VITAMINA C, s'atenuen els signes de l'envelliment cutani. A la mateixa vegada la Vitamina C proporciona lluminositat dissimulant els signes de cansament i estrès i la pell.

Més detalls

quantity up quantity down

€ 35.00 amb impostos

COM ACTUA LA VITAMINA C en la síntesi del col·lagen:

  • Per a la nostra pell el ascorbat és imprescindible. Protegeix les membranes cel·lulars, reforçant la seva resistència i actuant sobre els intercanvis entre cèl·lules, activant, estimulant el seu funcionament, i en última instància retardant el seu envelliment. Està reconeguda com una de les majors armes antienvelliment que existeixen, per la seva capacitat antioxidant. Un antioxidant és una molècula capaç d'alentir o prevenir l'oxidació d'altres molècules. L'oxidació és una reacció química que produeix radicals lliures que propicien reaccions en cadena que danyen i fins i tot maten cèl·lules. Els antioxidants inhibeixen aquestes reaccions d'oxidació, oxidant-se ells mateixos. Per això, una bona aportació tòpica de vitamina C ajuda a prevenir el deteriorament de les nostres cèl·lules cutànies, combatent els radicals lliures.
  • La Vitamina C està considerada també com un imprescindible en la formació del col·lagen, ja que participa activament en el procés de la seva síntesi. La vitamina C uneix diferents elements moleculars permetent amb això que el col·lagen assumeixi la seva estructura de triple hèlix. La seva absència en aquest procés provoca la formació d'un col·lagen defectuós que es tradueix en una pell trencadissa i poc elàstica. D'aquesta manera la vitamina C es converteix en un nutrient essencial per al desenvolupament i manteniment del teixit. L'augment local de la vitamina C significa per tant afavorir de forma significativa a la producció del col·lagen amb la consegüent millora de l'elasticitat cutània i major resistència de la paret dels vasos capil·lars.
  • Neutralitza els radicals lliures i regenera la vitamina E, ambdues accions condueixen a una disminució en la formació dels "lipoperòxids", que són les substàncies que originen l'envelliment.
  • A més la vitamina C, aplicada localment, prevé la formació de possibles tumors cutanis deguts als danys provocats en l'ADN pels raigs UVB


IMPORTANT:

Les preparacions que contenen la vitamina C han de garantir la presència d'una vitamina C "activa" perquè pugui dur a terme tota la seva acció.

I així passa igualment a nivell tòpic, encara que amb alguna diferència destacable, ja que la concentració de vitamina C que s'aconsegueix per via tòpica és fins a 30 vegades superior a l'aconseguida per via oral i roman en la pell fins a 48 hores, per la qual que el seu efecte és perdurable en el temps.

Propietats de la Vitamina C

Antiradicalar: gràcies a la seva acció antioxidant, neutralitza els efectes perniciosos dels radicals lliures, principals responsables de l'envelliment cutani.

Acció pro-hidratant: regenera la vitamina E de la pell, el que permet que aquesta desenvolupi plenament la seva acció hidratant, antioxidant i reparadora.

Acció despigmentant: té una acció inhibidora dels enzims responsables de la síntesi de melanina.

Acció sobre l'elasticitat de la pell: actua frenant l'oxidació dels lípids, que són els responsables directes de les fibres elàstiques de la pell.

Imprescindible a la formació de col·lagen participant activament en el procés de la seva síntesi.

Vol més informació sobre VITAMINA C?

àcid ascòrbic, vitamina E, parafina, pantenol i retinol
TRUC: si vas a tenir una jornada molt llarga, no oblidis portar-te un pot amb Serum Vitamina C i aplicar-lo a mitja tarda sobre els pòmuls. Unes gotetes bastaran!. Ja veuràs com canvia la teva cara a l'instant!