Crema Hidratant-Reafirmant View full size

Crema Hidratant-Reafirmant

Indicat per a pells flàccides, àtones, deshidratades, desvitalitzades, àrides, amb arrugues, amb estries ...

La crema Hidra-Reafirmant és un dels nostres PRODUCTES ESTRELLA.

La crema Hidra-Reafirmant és un avançat tractament d'alta eficàcia que proporciona resultats visibles des de la 1a aplicació i beneficis perdurables en el temps.

Es tracta d'una emulsió de triple efecte ja que confereix una acció Reafirmant, una Revitalitzant i una Hidratant, alhora que proporciona un agradable to setinat.

Hem formulat diverses línies dedicades cadascuna d'elles a combatre un determinat problema.

La Nutricosmètica Benestar és el complement ideal per a qualsevol dels nostres Tractaments Corporals ja que accelera i intensifica els seus resultats.

Més detalls

quantity up quantity down

€ 18.00 amb impostos

La combinació equilibrada i altes concentracions de col·lagen natiu i elastina complementat amb olis naturals li confereixen la funció de revitalitzar les estructures epidèrmiques corregint la flacciditat existent. Gràcies a l'oli de Purcelín (és el que porten els ocells en les plomes de les ales) permet que la hidratació perduri en el temps moltes hores, fins i tot després d'una dutxa o bany.

L'aportació de proteïnes i aminoàcids actua enèrgicament en aquelles zones de la pell susceptibles de perdre turgència.

Forma d'ús: Tant en tractaments de xoc com preventius.

A causa de la seva concentració ha prou amb una petita quantitat de producte. Aplicar diàriament després de la dutxa

Els components actius són la garantia dels resultats:

  • El Col·lagen Nadiu (1,5%): regenerador epitelial, efecte tensor, suavitzant i condicionador de la pell. Preserva la humitat natural i augmenta la capacitat natural de conservació de l'aigua. Efecte seda.

 

  • Elastina (1%): confereix elasticitat al teixit. Amb el pas del temps, la pell necessita ajuda per restaurar els nivells d'elastina. I si la pell rep una aportació addicional d'aquesta proteïna o s'estimula la producció de la mateixa, l'aparença de la pell millora notablement, donant lloc a una pell més elàstica i resistent..

 

  • Oli de purcelín (6%): es tracta d'una versió sintètica de l'oli segregat per les glàndules dels ànecs i altres aus aquàtiques, que l'unten sobre el plomatge per donar-li un film protector contra l'aigua i la brutícia. Posseeix una excel·lent afinitat i compatibilitat amb la pell, prevé i reverteix alteracions (pèrdues) en la humitat de la dermis, brindant una elasticitat òptima a la pell. Proporciona una agradable sensació de suavitat i, al mateix temps, forma a la pell una pel·lícula dermoprotectora que la protegeix de les agressions del medi ambient, com ara el sol, el vent, la pol·lució, els canvis de temperatura i de l'acció dels radicals lliures.

 

  • Oli de vaselina (6%):  Proporciona una pel·lícula oclusiva sobre la pell preservant la humitat natural de la pell.

 

  • Glicerina (25%): a causa de la seva afinitat amb l'aigua capta la humitat ambiental afavorint la hidratació de la pell

 

ACCIÓ DE LA CREMA HIDRATANT REAFIRMANT

Hidratació
Regeneració