Crema Regeneradora Reafirmant View full size

Crema Regeneradora Reafirmant

Es tracta d'una crema-màscara de triple efecte ja que confereix una acció reafirmant, una revitalitzant i una hidratant, alhora que proporciona un agradable to setinat.

Especialment concebuda per tractar la flacciditat a l'abdomen, pits i interior de cuixes i braços.

Indicat per a tot tipus de pells però especialment per a pells flàccides, àtones, deshidratades, desvitalitzades, àrides, amb estries ...
 
Ideal per combatre la flacciditat produïda per una pèrdua de pes o embaràs. En aquests cas és aconsellable iniciar el tractament abans, a manera preventiva.
 
La Nutricosmètica Benestar és el complement ideal per a qualsevol dels nostres Tractaments Corporals ja que accelera i intensifica els seus resultats.

Més detalls


Avisa'm quan estigui disponible

Disponibilitat: Aquest producte ja no està en estoc

€ 24.00 amb impostos

Afegir al carret

La combinació equilibrada i altes concentracions de col·lagen natiu i elastina complementat amb olis naturals li confereixen la funció de revitalitzar les estructures epidèrmiques corregint la flacciditat existent.

Gràcies a l'oli de Purcelín (és el que porten els ocells en les plomes de les ales) permet que la hidratació perduri en el temps moltes hores, fins i tot després d'una dutxa o bany. L'aportació de proteïnes i aminoàcids actua enèrgicament en aquelles zones de la pell susceptibles de perdre turgència

Forma d'ús: Tant en tractaments de Xoc com preventius. A causa de la seva alta concentració en principioss actius ha prou amb una petita quantitat de producte. Per augmentar la seva efectivitat aconsellem aplicar la crema inicialment en forma de màscara de mig ml. de gruix, seguidament deixar actuar uns minuts i després fer massatges fins a la seva total absorció.

Aquests són els components actius que garanteixen la seva actuació i resultats:

  • Col·lagen natiu: regenerador epitelial, efecte tensor, suavitzant i condicionador de la pell. Preserva la humitat natural i augmenta la capacitat natural de conservació de l'aigua. Efecte seda.

 

  • Elastina: confereix elasticitat al teixit. Amb el pas del temps, la pell necessita ajuda per restaurar els nivells d'elastina. I si la pell rep una aportació addicional d'aquesta proteïna o s'estimula la producció de la mateixa, l'aparença de la pell millora notablement, donant lloc a una pell més elàstica i resistent.

 

  • Oli de purcelín: es tracta d'una versió sintètica de l'oli segregat per les glàndules dels ànecs i altres aus aquàtiques, que l'unten sobre el plomatge per donar-li un film protector contra l'aigua i la brutícia. Posseeix una excel·lent afinitat i compatibilitat amb la pell, prevé i reverteix alteracions (pèrdues) en la humitat de la dermis, brindant una elasticitat òptima a la pell. Proporciona una agradable sensació de suavitat i, al mateix temps, forma a la pell una pel·lícula dermoprotectora que la protegeix de les agressions del medi ambient, com ara el sol, el vent, la pol·lució, els canvis de temperatura i de l'acció dels radicals lliures.

 

  • Vaselina. Proporciona una pel·lícula oclusiva sobre la pell preservant la humitat natural de la pell.

 

  • Glicerina:a causa de la seva afinitat amb l'aigua capta la humitat ambiental afavorint la hidratació de la pell

 

ACCIÓ DE LA CREMA REGENERADORA REAFIRMANT

Hidratació
Regeneració
Revitalizació