Crema Reductora Reafirmant View full size

Crema Reductora Reafirmant

És un avançat tractament d'alta eficàcia i triple acció: activa el metabolisme dels greixos i les dissol, accelera la microcirculació i proporciona a la pell màxima hidratació, elasticitat i fermesa fins les seves capes més profundes

Es tracta de la combinació de dos dels nostres productes estrella:
Crema Reductora Reafirmant = Crema Hidra-Reafirmant + Gel Reductor cel·lulític

La Nutricosmètica Benestar és el complement ideal per a qualsevol dels nostres Tractaments Corporals ja que accelera i intensifica els seus resultats.

Més detalls


Avisa'm quan estigui disponible

Disponibilitat: Aquest producte ja no està en estoc

€ 27.00 amb impostos

Afegir al carret

Aplicar 1 a 2 vegades al dia, sobre les zones a tractar mitjançant un lleuger massatge.

Recordar rentar-se a consciència les mans després de cada aplicació i evitar el contacte amb zones sensibles (ulls, llavis, genitals).

Principis actius reductors i anticel·lulítics

 • Pronalen anticel·lulític: barreja d'extractes vegetals (cafeïna, ruscogenina ,, naringina, guaranà, ...) amb efecte antiedamatoso i catabolizador de lípids. També millora la microcirculació i per tant produeix un efecte reductor.
 • Pronalen Capsicum: extracte vegetal del fruit de Capsicum que ajuda a dissoldre les acumulacions de greix.Principis actius reafirmants i regeneradors

 • Col·lagen natiu: regenerador epitelial, efecte tensor, suavitzant i condicionador de la pell. Preserva la humitat natural i augmenta la capacitat natural de conservació de l'aigua. Efecte seda.
 • Elastina: onfereix elasticitat al teixit. Amb el pas del temps, la pell necessita ajuda per restaurar els nivells d'elastina. I si la pell rep una aportació addicional d'aquesta proteïna o s'estimula la producció de la mateixa, l'aparença de la pell millora notablement, donant lloc a una pell més elàstica i resistent.
 • Oli de purcelin : es tracta d'una versió sintètica de l'oli segregat per les glàndules dels ànecs i altres aus aquàtiques, que l'unten sobre el plomatge per donar-li un film protector contra l'aigua i la brutícia. Posseeix una excel·lent afinitat i compatibilitat amb la pell, prevé i reverteix alteracions (pèrdues) en la humitat de la dermis, brindant una elasticitat òptima a la pell. Proporciona una agradable sensació de suavitat i, al mateix temps, forma a la pell una pel·lícula dermoprotectora que la protegeix de les agressions del medi ambient, com ara el sol, el vent, la pol·lució, els canvis de temperatura i de l'acció dels radicals lliures.
 • Vaselina. Proporciona una pel·lícula oclusiva sobre la pell preservant la humitat natural de la pell.
 • Glicerina: a causa de la seva afinitat amb l'aigua capta la humitat ambiental afavorint la hidratació de la pell

 

ACCIÓ de la CREMA REDUCTORA REAFIRMANT:

Activació del metabolisme
Millora la circulació
Reafirmació y regeneració del teixit

 

 

 • Si vols que el Tractament sigui més efectiu recorda exfoliar la zona regularment. Si eliminem les cèl·lules mortes, els principis actius penetraran millor.
 • Abans d'aplicar la Crema Reductora Reafirmant pessiga enèrgicament la zona. D'aquesta manera, activaràs la circulació i aconseguiràs millors resultats. 
 • Quan et posis la Crema Reductora Reafirmant fes-ho fent massatges a la zona de forma ascendent.
 • Un altre truc per potenciar el seu efecte és embolicar la zona amb paper osmòtic (paper plàstic de cuina) després d'haver aplicat el producte i deixar-lo actuar mínim mitja hora.