Emplastre Activador View full size

Emplastre Activador

És un dels nostres cosmètics estrella.

Inicialment només el fèiem servir en cabina però a causa de la insistència dels nostres clients ho oferim, des del 2010, també a ús domiciliari.

Indicat sobretot per a pells madures. Expressament concebut per a aquelles pells que no tenen impureses però que tenen una capa còrnia gruixuda, tacada pel sol i / o pol·lució. Es tracta d'un peeling enzimàtic especialment formulat per condicionar i activar la pell per fer-la més receptiva a posteriors tractaments.

L'arrossegament aconseguit és tal que la pell queda més clara.

Més detalls

quantity up quantity down

€ 35.00 amb impostos

Un cop realitzada la neteja bàsica, distribuir amb un pinzell una capa de gruix mig sobre la superfície de la pell a tractar. Seria convenient aplicar-lo sobre cara, coll i escot. Per facilitar l'aplicació del emplastre ACTIVADOR és aconsellable que no estigui massa fred. Si està molt compactat, el estendrem prèviament sobre el palmell de la mà, ja que a l'entrar en contacte amb la calor, es torna més tova la seva textura.

Si encara resultés difícil la seva aplicació, podem humitejar amb una mica d'aigua tèbia. Un cop aplicat, el deixarem actuar uns minuts i seguidament el treballem amb les puntes dels dits prèviament humits amb aigua tèbia, insistint sobre les zones que més ho requereixin. El temps d'exposició mínim és de 10 minuts. Transcorregut el temps retirar amb ajuda de les espongetes amb abundant aigua TÈBIA. Retirar les possibles restes amb cotó humitejat amb Tònic d'Aigua de Roses.

Extracte de malva, alfa bisabolol