Crema despigmentant View full size

Crema despigmentant

La crema Despigmentant amb Chromabright de Benestar és un tractament que a més de reduir considerablement la pigmentació persistent de la pell, ajuda a prevenir l'aparició de noves taques en tot tipus de pells.

En Benestar hem apostat per aquest principi actiu innovador, perquè a més de no ser agressiu per a la pell, tampoc és fotosensible. Això ens permet poder realitzar el tractament durant tot l'any. A diferència d'altres agents despigmentants (Àcid kòjic, Hidroquinona, arbutina, ..) que poden causar foto irritació, CHROMABRIGT posseeix un efecte fotoprotectos: prevé dels danys causats a la pell per la rediación UV.

CHROMABRIGHT: Una molècula patentada d'avantguarda per blanquejar la pell. No danya la pell i NO és fotosensible.

Més detalls


Avisa'm quan estigui disponible

quantity up quantity down

€ 40.00 amb impostos

  • Unifica el color de la cara
  • Blanqueja i despigmenta eficaçment gràcies a l'acció de CHROMABRIGHT
  • Tracta taques, melasmes, pigues i lentigens de rostre, mans, escot...
  • Tracta taques de solars, edat, hormonals...
  • Prevé l'aparició de noves taques
  • Es pot utilitzar durant tot l'any perquè NO és fotosensible. En èpoques de gran radiació solar s'ha de complementar amb factor de protecció solar
CHROMABRIGHT: Una molècula patentada d'avantguarda per blanquejar i despigmentar la pell. No agradi la pell i no és fotosensibe.
El principi actiu Chromabrigt actua inhibint l'activitat de la tirosinasa que és l'enzim que catalitza diferents etapes del procés de formació de melanina.
A més de la seva acció blanquejadora i despigmentant posseeix un efecte fotoprotector: prevé dels danys causats a la pell per la radiació UV. Això permet realitzar el tractament en qualsevol època de l'any.
Aplicar la crema despigmentant de manera uniforme sobre la zona a tractar dues vegades al dia, com a mínim durant 6-8 setmanes. L'ideal serien 60 dies. Si s'utilitza només localment sobre les taques, melasmes o lèntigs es pot combinar amb altres cosmètics.
En els tractaments de les hiperpigmentacions és recomanable reduir les exposicions solars i usar una fotoprotecció màxima.
Una vegada que les taques s'hagin atenuat o hagin desaparegut, és recomanable l'aplicació d'una pantalla total des dels primers dies per evitar la seva reaparició. Important: no utilitzar productes o medicaments fotosensibilitzants.