Oli Pur de Rosa Mosqueta View full size

Oli Pur de Rosa Mosqueta

Indicat per a tot tipus de pells.

És regenerant, hidratant, calmant, antiinflamatori, antioxidant, antiestries, contra taques cutànies, atenua cicatrius, antienvelliment prematur, per pell seca i escamada, arrugues d'expressió ...

Indicat per tractar herpes i cremades.

"ELENKO LR PUNXA" ens dóna la seva opinió al seu bloc.

Més detalls

quantity up quantity down

€ 15.00 amb impostos

L'oli es pot utilitzar directament sobre la pell o barrejat amb la crema, sèrum o mascareta indicada al tipus de pell.

S'afegiran un parell de gotes per traslladar les propietats de l'oli al tractament a realitzar.

Per potenciar la seva actuació, en el cas de cremades o cicatrius, podem impregnar una gasa i deixar-la a manera de màscares sobre la zona a tractar durant 20 minuts. Afegint 2 o 3 gotes a la nostra crema i mascareta facial o de 7 a 10 gotes a la nostra crema corporal.

Les zones a tractar: rostre, coll, escot i dors de les mans. També sobre tot el cos diluït en la crema o oli de tractament.

                                                                                                  ***

En el cas de cicatrius: es recomana aplicar diàriament sobre les cicatrius que deixen algunes intervencions quirúrgiques. A més, millora l'aspecte de les cremades i proporciona grans resultats després d'un tractament de peeling.

Si hi ha taques: atenua les més fosques causades per la hiperpigmentació de la pell que poden deure, entre d'altres desencadenants, a l'embaràs, a la menopausa, a problemes hormonals o al sol. Amb el temps, la rosa mosqueta les aconsegueix difuminar.

Com calmant: és de les millors solucions per calmar les pells sensibles i irritades. Prova a aplicar-te'l com a after sun revitalitzant després d'haver pres el sol. Notaràs com funciona!

Com antiedat: nodreix i hidrata profundament tot el cos, reduint a poc a poc els signes de l'envelliment. Resulta realment eficaç per reduir les línies d'expressió en el contorn dels ulls, els llavis i el coll. Revitalitza les cèl·lules encarregades de produir col·lagen i elastina, el que contribueix a una major fermesa i eslasticidad.

Com mascareta  capil·lar: per nodrir el cabell. Apica l'oli sobre el cabell sec i, a continuació, envolta el cap amb una tovallola calenta. Després de 30 minuts, rentar els cabells amb un xampú suau. També es pot aplicar directament 1 gota sobre les puntes seques.

SOBRE EL OLI DE ROSA MOSQUETA:

La fitoteràpia és la ciència que estudia les plantes, oferint a la cosmètica les millors qualitats de les plantes més selectes. Entre aquestes plantes destaca per les seves qualitats la ROSA MOSQUETA.

La ROSA MOSQUETA és una planta de la família de les rosàcies que creix a la serralada transamericana.

Del fruit d'aquesta flor, un pellofa rogenca rica en vitamina C, s'extreu un oli d'qualitats extraordinàries, ric en olis grassos essencials.

En cosmetologia es pot utilitzar com a principi actiu d'aquells productes destinats a aconseguir un profund tractament de regeneració. En el seu estat pur és un eficaç hidratant, cicatritzant, regenerador cel·lular i antifotoenvelliment. Antioxidant i antiinflamatori. Eficaç per tractar l'eritema solar, taques cutànies i estries.

També en cosmètica s'utilitza com vehiculizante ja que amb la seva aplicació, a més de beneficiar-nos de les seves propietats intrínseques, ens facilita el pas dels principis continguts en un altre cosmètic: potencia l'acció de les cremes, màscares, vels de col·lagen, .. En medicina s'utilitza en el seu estat pur per al tractament de cicatrius i defectes post-quirúrgics.

La majoria d'olis de rosa mosqueta que hi ha al mercat, tenen una molt baixa concentració d'oli en estat pur (7, 10, 15%), ja que solen estar diluïts en oli d'ametlles dolces o germen de blat.

En canvi, el nostre oli de Rosa Mosqueta és oli 100% pur.

Vols més informació sobre LA ROSA MOSQUETA?

Rosa Moschata


ACCIÓ DE L'OLI PUR DE ROSA MOSQUETA:
 

Regeneració
Hidratació
Calmant
Antiinflamatori
Antioxidant

 

Vols conèixer TRUCS per als llavis esquerdats i ressecs?Barrejant el comodí de la bellesa, el "Oli Pur de Rosa Mosqueta", amb una culleradeta de sucre morè obtindrem un potent exfoliant natural per als nostres llavis. A més, l'oli de Rosa Mosqueta els aportarà hidratació i ajudarà a la seva regeneració.La pell dels nostres llavis és una de les més delicades del nostre cos. Els llavis reaccionen ràpidament davant els agents externs com el sol, el fred, el vent o la pluja, i també davant d'altres agents com el tabac, estrès, convalescències ... És llavors quan apareixen esquerdats, ressecs i plens de molestos i antiestètics pells. És més, en moltes ocasions, tot i hidratar amb freqüència, no aconseguim reparar-los i continuen amb el mateix aspecte. I per què passa això si els apliquem cosmètics hidratants? Perquè, igual que succeeix en la resta de la cara, si no alliberem a la pell de les cèl·lules mortes i impureses, el tractament d'hidratació no serà efectiu.És per això que no hem d'oblidar en la nostra rutina d'exfoliació o peeling la pell dels llavis.A més, l'exfoliació regular als llavis propiciarà que el labial que utilitzem duri més temps i d'altra banda, a l'estimular la circulació sanguínia, els nostres llavis lluiran més bonics i amb un color més intens amb aquest senzill truc per als llavis esquerdats i ressecs.