Preu reduït! Sèrum Perles Argireline View full size

Sèrum Perles Argireline

Les Perles contenen un sèrum especialment concebut per proporcionar un efecte "seda" immediat a la pell alhora que, gràcies als principis actius que contenen, proporcionen hidratació profunda i efecte Lifting.

El principal component actiu és el ARGIRELINE®, l'acció és comparable a la toxina botulínica: a relaxar la musculatura, redueix la profunditat de les arrugues causades per la contracció dels músculs d'expressió, especialment les que apareixen al front i al voltant dels ulls.

La presentació en càpsules vegetals naturals garanteixen l'eficàcia i integritat dels principis actius continguts des del dia de la seva fabricació fins que són utilitzats.

Més detalls

quantity up quantity down

€ 33.00 amb impostos € 39.00 -€ 6.00

  • Proporciona un efecte "seda" immediat.
  • Prevé de forma específica, a través de l'hexapèptid ARGIRELINE®, la formació de línies d'expressió i arrugues causades per la contracció dels músculs facials.
  • Igualment, gràcies a l'acció del ARGIRELINE®, redueix la profunditat de les arrugues causades per la contracció dels músculs d'expressió facial, especialment els del front i al voltant dels ulls.
  • Regula de manera òptima l'intercanvi d'humitat entre la pell i l'entorn.
  • Restaura els nivells d'hidratació per mantenir una pell sana i bonica, reforçant els lípids de la pell.


Forma d'ús:

  • Àrees a tractar: sobre el rostre incidint on hi hagi musculatura gesticular.
  • Aplicar després de netejar i tonificar la pell mitjançant suau massatge.
  • També són ideals per portar a la bossa i aplicar al llarg del dia, quan els signes de cansament es comencen a evidenciar.

Acció:

Efecte "pell de seda" immediat. Hidratació.

Prevé de forma específica, a través de l'hexapèptid ARGIRELINE®, la formació de línies d'expressió i arrugues causades per la contracció dels músculs facials. Igualment, gràcies a l'acció del ARGIRELINE®, redueix la profunditat de les arrugues causades per la contracció dels músculs d'expressió facial, especialment els del front i al voltant dels ulls.