Sèrum hidravit View full size

Sèrum hidravit

El SERUM HIDRAVIT està indicat per a pells madures i apagades, amb signes de fatiga o bé amb irregularitats de pigmentació o textura i per a pells atòpiques amb problemes de sequedat i èczemes. Indicat per a pells normals, seques i molt seques.

El SERUM HIDRAVIT de Benestar està formulat a força de Vitamina C, E i F reforçat amb l'acció hidratant dels proteoglicans.

El passar del temps, els rajos solars i la contaminació produeixen a la pell una sèrie de modificacions estructurals que es manifesten a l'exterior i que són els signes de l'envelliment. Les vitamines C, E i F tenen importants propietats que són fonamentals per a la regeneració i equilibri de les cèl·lules de la nostra pell. Els proteoglicans aporten la hidratació i el poder reafirmant.

La Bloguera Irene ho ha provat i ens comenta la seva experiència al seu blog  "ESTILOSA SIN PASTA". 

Més detalls

quantity up quantity down

€ 29.00 amb impostos

La Vitamina C és un imprescindible en la síntesi de col·lagen: la seva absència provoca la formació d'un col·lagen defectuós que es reflecteix en una pell trencadissa i poc elàstica. En cosmètica aporta més claredat a la pell, contribueix a eliminar la hiperpigmentació, per això s'inclou en protocols despigmentants. Propietats:

  • Antiradicalar gràcies a la seva acció antioxidant neutralitza els efectes perniciosos dels radicals lliures, principals responsables de l'envelliment cutani.
  • Acció pro-hidratant a regenerar la Vitamina E de la pell degradada pels radicals lliures, permetent que aquesta desenvolupi plenament la seva activitat hidratant, antioxidant i reparadora de la pell
  • Acció despigmentant per la inhibició dels enzims responsables de la síntesi de melanina.
  • Acció sobre l'elasticitat de la pell al retardar la pèrdua d'elasticitat deguda a l'oxidació dels lípids que afavoreixen al seu torn el deteriorament de les fibres elàstiques de la pell.

 

La Vitamina E té gran efectivitat pel que fa a la regeneració de la pell, per la qual cosa productes rics en aquesta vitamina estan recomanats després d'un peeling ja sigui físic o químic. A més actua com sinèrgic en l'acció de la vitamina C com anti-radicals lliures, té una activitat alta com a antioxidant.

La Vitamina F no és exactament una vitamina, sinó un conjunt d'àcids grassos essencials no saturats. Aquesta "vitamina" està recomanada per a tractar problemes de sequedat de la pell, de èczema i de cicatrització, per la qual cosa es podria dir que es tracta del component reparador.

Els proteoglicans són molècules complexes de grans dimensions amb la capacitat de reparar les cèl·lules epidèrmiques i intensificar el metabolisme del teixit connectiu, podria dir-se que aquest és el component reafirmant. A més afavoreixen la retenció d'aigua per part de la pell fent així que la pell no perdi la hidratació fàcilment.

FORMA D'ÚS

S'aplica al matí, abans d'aplicar la crema hidratant, i a la nit amb lleugers moviments circulars, després d'haver netejat la pell amb el mousse netejador i el tònic adequat.

Vols més informació sobre VITAMINA C?

Vitamina C, Vitamina E, Vitamina F ,Proteoglicans 

ACCIÓ del SERUM HIDRAVIT

Antioxidant
Anti-age
Despigmentant
Hidratant
Regenerador
Reafirmant