Hidratació amb màscara modelante a força d'algues View full size

Hidratació amb màscara modelante a força d'algues

Si vols rebre aquest Xec Regal o Menú de Bellesa per entregar-ho tu mateix, omple els següents camps:

A favor de* -> Nom del beneficiari del Xec Regal o Menú de Bellesa*

E-mail del receptor * -> El teu email (el comprador)*

Dedicatòria -> Dedicatòria

Si vols que el sistema enviï aquest Xec Regal o Menú de Bellesa directament al beneficiari, omple els següents camps (tu rebràs una còpia):

A favor de* -> Nom del beneficiari del Xec Regal o Menú de Bellesa*

E-mail del receptor* -> L'email del beneficiari*

Dedicatòria -> Dedicatòria

Data de la tramesa al receptor -> Data de la tramesa al beneficiari*

Més detalls

quantity up quantity down

€ 53.00 amb impostos

Hidratació amb Màscara Modelant a força de Algues

S'iniciarà el tractament desmaquillant, si escau, netejant i tonificant la pell de la cara, coll i escot. Seguidament es procedirà a aplicar el Peeling o Exfoliant d'acord amb les característiques de la pell. Si es tracta d'una pell mixta, utilitzarem el  Biopeeling de Cereals i Papaia, i si és una pell molt sensible, el Exfoliant de Rosa Mosqueta. Si la pell s'està molt deshidratada i / o envellida utilitzarem el Emplastre Activador, expressament concebut per a aquelles pells que no tenen impureses però que tenen una capa còrnia gruixuda, tacada pel sol i / o pulición. A més, està especialment formulat per condicionar i activar la pell per fer-la més receptiva a posteriors tractaments.

Després de la realització del peeling o exfoliació vam realitzar un extens massatge sobre rostre, coll i escot amb la crema específica personalitzada amb l'oli essencial d'acord al tipus de pell. Seguidament procedirem amb l'aplicació de la Màscara Modelant.

La Hidratació Facial amb Màscara Modelant està indicada per a totes les pells que requereixin de desintoxicació i / o hidratació. A més, a l'estar en format alginat (plàstica) proporciona un efecte modelador de l'oval facial.

Ideal també per a realitzar abans d'esdeveniments especials, per lluir un rostre ters, definit i hidratat. Tant per a homes com per a dones. També com a tractament preventiu en pells més joves.

Actua a tres nivells:

  • Aporta els beneficis propis de les Algues Marines: oligoelements, aminoàcids, minerals i vitamines.
  • És ideal perquè la pell obtingui el màxim benefici dels principis actius cosmètics aplicats, ja que facilita la seva penetració en profunditat.
  • El seu mecanisme d'acció provoca el bloqueig temporal de l'evaporació de l'aigua a la superfície cutània amb el consegüent augment del contingut hídric en els estrats superficials de la pell.

 

Durant el temps que dura el Tractament nostres clients sempre estan atesos i mentre actua la Màscara Modelant realitzem un massatge sobre braços i mans, cames, cervicals....

Si tens qualsevol dubte o consulta pots escriure'ns per correu electrònic a:  clientes@benestar.es, trucar-nos o apropar-te al teu Centre de Bellesa Benestar més proper. Estarem encantats s d'informar-te i assessorar-te sense cap compromís.