Pedicura spa amb esmaltat color View full size

Pedicura spa amb esmaltat color

Si vols rebre aquest Xec Regal o Menú de Bellesa per entregar-ho tu mateix, omple els següents camps:

A favor de* -> Nom del beneficiari del Xec Regal o Menú de Bellesa*

E-mail del receptor * -> El teu email (el comprador)*

Dedicatòria -> Dedicatòria

Si vols que el sistema enviï aquest Xec Regal o Menú de Bellesa directament al beneficiari, omple els següents camps (tu rebràs una còpia):

A favor de* -> Nom del beneficiari del Xec Regal o Menú de Bellesa*

E-mail del receptor* -> L'email del beneficiari*

Dedicatòria -> Dedicatòria

Data de la tramesa al receptor -> Data de la tramesa al beneficiari*

Més detalls


Avisa'm quan estigui disponible

quantity up quantity down

€ 43.00 amb impostos

Les pedicures SPA BENESTAR estan posicionades com un dels tractaments més demandats en els nostres centres per l'ús d'esmalts de gran qualitat i el rigorós control a la higiene. A més, una pedicura degudament realitzada, amb tots els seus passos, dura molt més temps, permetent lluir uns peus impecables durant setmanes.

  • Utilitzem plàstics d'un sol ús per a recobrir el pediluvi.
  • Utilitzem aigua amb sabó i Sales Aromàtiques amb Oli essencial de llimona. L'Oli essencial de llimona, a més de tenir propietats bactericides i antisèptiques, estimula la circulació per la qual cosa actua sobre la retenció de líquids.
  • El llimat de les ungles i retirada de cutícules es realitza amb llima i bastonet de taronger d'un sol ús.
  • Tractem la planta del peu amb un gel reblandecedor de dureses i una llima d'un sol ús per a eliminar-les. Utilitzem un torn professional per aconseguir un acabat perfecte.
  • Es realitza una Exfoliació amb les Sales Exfoliants i una hidratació profunda mitjançant "Saunita" amb la Crema Regeneradora Reafirmant enriquida amb Oli Pur de Rosa Mosqueta seguit d'un extens massatge des del genoll fins al peu.
  • Si les ungles necessiten tractament, utilitzarem la base específica per a cada cas.
  • Hidratem les cutícules amb un oli específic per a això: Oli vitanímico cutícules
  • El esmaltat de les ungles es realitza amb esmalts de gran qualitat, ESSIE, els quals garanteixen una llarga durada i a més compten amb una extensa gamma de colors. Abans d'esmaltar eliminem el greix de la superfície de la ungla i apliquem la base. La base protegeix les ungles de la decoloració i el esgrogueït i a més ajuda a que l'esmalt s'adhereixi millor. Si les ungles necessiten tractament, utilitzarem la base específica per a cada cas. Vam finalitzar l'esmaltat amb una capa per segellar, protegir i proporcionar una brillantor durador al color escollit.

 

BENESTAR ofereix l'opció d'unes sabatilles hawaianes d'un sol ús per garantir, en el cas de no portar el calçat adequat, un bon assecat de l'esmalt.