Pedicura Shellac View full size

Pedicura Shellac

Si vols rebre aquest Xec Regal o Menú de Bellesa per entregar-ho tu mateix, omple els següents camps:

A favor de* -> Nom del beneficiari del Xec Regal o Menú de Bellesa*

E-mail del receptor * -> El teu email (el comprador)*

Dedicatòria -> Dedicatòria

Si vols que el sistema enviï aquest Xec Regal o Menú de Bellesa directament al beneficiari, omple els següents camps (tu rebràs una còpia):

A favor de* -> Nom del beneficiari del Xec Regal o Menú de Bellesa*

E-mail del receptor* -> L'email del beneficiari*

Dedicatòria -> Dedicatòria

Data de la tramesa al receptor -> Data de la tramesa al beneficiari*

Més detalls


Avisa'm quan estigui disponible

quantity up quantity down

€ 45.00 amb impostos

Les pedicures SHELLAC BENESTAR estan posicionades com un dels tractaments més demandats en els nostres centres per l'ús d'esmalts de gran qualitat i el rigorós control a la higiene. A més, una pedicura degudament realitzada, amb tots els seus passos, dura molt més temps, permetent lluir uns peus impecables durant setmanes.

  • Utilitzem plàstics d'un sol ús per a recobrir l'pediluvi.
  • Utilitzem aigua amb sabó i Sales Aromàtiques amb Oli essencial de llimona. L'Oli essencial de llimona, a més de tenir propietats bactericides i antisèptiques, estimula la circulació per la qual cosa actua sobre la retenció de líquids.
  • El llimat de les ungles i retirada de cutícules es realitza amb llima i bastonet de taronger d'un sol ús.
  • Tractem la planta del peu amb un gel reblandecedor de dureses i una llima d'un sol ús per a eliminar-les. Utilitzem entorn professional per aconseguir un acabat perfecte.
  • El esmaltat de les ungles es realitza amb esmalts de gran qualitat, CND, els quals garanteixen una llarga durada i més compten amb una extensa gamma de colors. Abans d'esmaltar eliminem el greix de la superfície de la ungla i apliquem la base. La base protegeix les ungles de la decoloració i el esgrogueït ia més ajuda a que l'esmalt s'adhereixi millor. Vam finalitzar l'esmaltat amb una capa per segellar, protegir i proporcionar una brillantor durador al color escollit.
  • Hidratem les cutícules amb un oli específic per a això: Oli vitanímico cutícules
  • Realitzem un extens massatge des del genoll fins al peu amb crema a base de Rosa Mosqueta i Col·lagen per garantir la màxima hidratació.