HIGIENE FACIAL SEGUIDA DE HIDRATACIÓ AMB MÀSCARA MODELANT View full size

HIGIENE FACIAL SEGUIDA DE HIDRATACIÓ AMB MÀSCARA MODELANT

Si vols rebre aquest Xec Regal o Menú de Bellesa per entregar-ho tu mateix, omple els següents camps:

A favor de* -> Nom del beneficiari del Xec Regal o Menú de Bellesa*

E-mail del receptor * -> El teu email (el comprador)*

Dedicatòria -> Dedicatòria

Si vols que el sistema enviï aquest Xec Regal o Menú de Bellesa directament al beneficiari, omple els següents camps (tu rebràs una còpia):

A favor de* -> Nom del beneficiari del Xec Regal o Menú de Bellesa*

E-mail del receptor* -> L'email del beneficiari*

Dedicatòria -> Dedicatòria

Data de la tramesa al receptor -> Data de la tramesa al beneficiari*

Més detalls


Avisa'm quan estigui disponible

quantity up quantity down

€ 52.00 amb impostos

Higiene Facial seguida d'Hidratació amb Màscara Modelant:

Un cop preparada la pell, bé mitjançant una Higiene Facial o bé mitjançant una exfoliació, ambdues acords a les propietats i necessitats de la pell, procedirem amb un extens massatge sobre rostre, coll i escot amb la crema específica per seguir amb el Tractament amb Màscara plàstica Modelant d'Algues.

A destacar que a Benestar, durant el temps que està en exposició la Màscara Modelant d'Algues realitzem un massatge sobre braços, cames o cervicals, a elecció del client.

Tractament indicat per a totes les pells que requereixin de desintoxicació i / o hidratació. A més, a l'estar en format alginat (plàstica) juntament amb l'acció de les algues proporciona un efecte modelador de l'oval facial.

Ideal també per a realitzar abans d'esdeveniments especials, per lluir un rostre ters, definit i hidratat. Tant per a homes com per a dones. També com a tractament preventiu en pells més joves.

Actua a tres nivells:

  • Aporta els beneficis propis de les Algues Marines: oligoelements, aminoàcids, minerals, i vitamines.
  • És ideal perquè la pell obtingui el màxim benefici dels principis actius cosmètics aplicats, ja que facilita la seva penetració en profunditat.
  • El seu mecanisme d'acció provoca el bloqueig temporal de l'evaporació de l'aigua a la superfície cutània amb el consegüent augment del contingut hídric en els estrats superficials de la pell.


Si tens qualsevol dubte o consulta pots escriure'ns per correu electrònic a: clientes@benestar.es, trucar-nos o apropar-te al teu Centre de Bellesa Benestar més proper. Estarem encantats s d'informar-te i assessorar-te sense cap compromís.