HIGIENE FACIAL AMB TRACTAMENT PROTEOGLICANS View full size

HIGIENE FACIAL AMB TRACTAMENT PROTEOGLICANS

Si vols rebre aquest Xec Regal o Menú de Bellesa per entregar-ho tu mateix, omple els següents camps:

A favor de* -> Nom del beneficiari del Xec Regal o Menú de Bellesa*

E-mail del receptor * -> El teu email (el comprador)*

Dedicatòria -> Dedicatòria

Si vols que el sistema enviï aquest Xec Regal o Menú de Bellesa directament al beneficiari, omple els següents camps (tu rebràs una còpia):

A favor de* -> Nom del beneficiari del Xec Regal o Menú de Bellesa*

E-mail del receptor* -> L'email del beneficiari*

Dedicatòria -> Dedicatòria

Data de la tramesa al receptor -> Data de la tramesa al beneficiari*

Més detalls


Avisa'm quan estigui disponible

quantity up quantity down

€ 46.50 amb impostos

Higiene Facial seguida de Tractament amb Proteoglicanos:

Un cop realitzada la Higiene Facial personalitzada d'acord amb les propietats i necessitats de la pell procedirem a realitzar el Tractament amb Proteoglicanos.

Amb el pas dels anys ia causa de factors tant genètics com ambientals, la nostra pell necessita tractaments específics que l'ajudin a lluitar contra tots aquests elements que actuen oxidant les nostres cèl·lules.

Per això en BENESTAR proposem el Tractament amb Proteoglicans.

El nivell d'hidratació de la pell depèn de l'equilibri entre l'aigua que posseeix el nostre organisme, l'aportació diari amb l'alimentació i la seva pèrdua.

Els proteoglicans són presents a la dermis i formats per una proteïna portadora associada a glucosaminoglicans (entre ells el Àcid Hialurònic) però també molècules sulfatades com el Condroitín Sulfat i el dermatan sulfat.

La seva característica principal és la gran capacitat de captar i retenir les molècules d'aigua. Els proteoglicans són 'l'últim' en quant a la cura de la pell i cada vegada s'escolta més parlar d'ells.

Què són els proteoglicans?

Són una espècie de molècules naturals de grans dimensions, capaços d'estimular de manera efectiva la regeneració de la pell des de les seves capes més profundes, és a dir, milloren la capacitat de rehidratació de la pell des de dins. Així, els proteoglicans es caracteritzen perquè tenen una gran capacitat de retenir aigua: Tenen la capacitat de captar aigua fins a 1000 vegades el seu pes molecular.

Els proteoglicans (PG) formen part de les membranes cel·lulars, matriu extracel·lular i interior de les mateixes. L'edat, la contaminació, els raigs del sol, l'estrès,.... fa que aquests components es desestabilitzin i per tant, la pell perdi la seva fermesa i es formen les arrugues. Per tant, tractar la pell amb PG pot marcar la diferència! Perquè els proteoglicans:

  • Donen flexibilitat a la pell. Proporcionen hidratació i la mantenen al llarg del dia.
  • Aporten fermesa i lluminositat a la pell.


Amb l'objecte d'assolir i mantenir els resultats, recomanem seguir el tractament a casa amb el Serum HIDRAVIT amb proteoglicans. Pots adquirir-lo a nostres centres Benestar o a la nostra botiga on-line.

Si tens qualsevol dubte o consulta pots escriure'ns per correu electrònic a: clientes@benestar.es, trucar-nos o apropar-te al teu Centre de Bellesa Benestar més proper. Estarem encantats s d'informar-te i assessorar-te sense cap compromís.