TRACTAMENT CORPORAL LIPOLÀSER View full size

TRACTAMENT CORPORAL LIPOLÀSER

Si vols rebre aquest Xec Regal o Menú de Bellesa per entregar-ho tu mateix, omple els següents camps:

A favor de* -> Nom del beneficiari del Xec Regal o Menú de Bellesa*

E-mail del receptor * -> El teu email (el comprador)*

Dedicatòria -> Dedicatòria

Si vols que el sistema enviï aquest Xec Regal o Menú de Bellesa directament al beneficiari, omple els següents camps (tu rebràs una còpia):

A favor de* -> Nom del beneficiari del Xec Regal o Menú de Bellesa*

E-mail del receptor* -> L'email del beneficiari*

Dedicatòria -> Dedicatòria

Data de la tramesa al receptor -> Data de la tramesa al beneficiari*

Més detalls


Avisa'm quan estigui disponible

quantity up quantity down

€ 70.00 amb impostos

LA TÈCNICA:

Es basa en l'acció d'un làser de baixa potència (classe 3B) que emet una longitud d'ona vermella visible situada entre 630-680 nm. El làser s'aplica sobre la zona a tractar mitjançant uns aplicadors múltiples amb díodes làser de baixa potència i es deixen actuar durant 15-20 minuts. També es col·loquen dos aplicadors limfàtics sobre les zones inguinals més pròximes a la zona tractada i la funció és estimular el drenatge del greix eliminant i facilitant la seva posterior evacuació. Aquestes petites plaques emeten un senyal lumínica, que al seu torn crea uns efectes bioquímics en les cèl·lules grasses. En estimular les mitocòndries i la membrana de les cèl·lules adiposes, el làser provoca l'activació d'un enzim capaç de fragmentar els triglicèrids i transformar-los en glicerol, àcids grassos i aigua, que són substàncies semilíquides de mida reduïda, que traspassen la paret cel·lular amb molta facilitat. A aquest fenomen se li denomina Fotolipólisis o Laserlipólisis.

  • REDUCCIÓ DE VOLUM PER MITJÀ LLUM
  • ESTIMULA EL METABOLISME DEL GREIX DE FORMA NATURAL
  • REMODELACIÓ DE LA SILUETA DE FORMA RÀPIDA, SEGURA I EFICAÇ
  • ELS SEUS EFECTES SÓN VISIBLES DES DE LA PRIMERA SESSIÓ

 

INDICAT:

Està indicat per a persones que volen modelar el contorn corporal en general de forma ràpida, segura i eficaç, ja que estimula el metabolisme del greix de forma natural.

Si tens qualsevol dubte o consulta pots escriure'ns per correu electrònic a: clientes@benestar.esllamarnos o apropar-te al teu Centre de Bellesa Benestar més proper. Estarem encantats s d'informar-te i assessorar-te sense cap compromís.

Un cop adquirit el Tractament tens 3 mesos per gaudir-lo.