Oli Alvocat

Oli Alvocat

Per les seves propietats, aquest fruit ingerit i aplicat sobre la pell aporta una sèrie de saludables beneficis.

  • És preuat per a l’elaboració de cremes nutritives per a la pell, per la seva capacitat de penetració i manteniment.
  • És ideal per millorar les pells seques.
  • La seva llavor s’utilitza per a l’elaboració d’oli corporal per a massatges i relax muscular. La seva absorció és ràpida i aporta suavitat i hidratació.
  • Gràcies al contingut de vitamines E, que estimula el col·lagen, la seva ingesta ajuda a cura de la pell i a retardar el procés de envejimiento. Per això és excel·lent antioxidant
  • Coniene àcids poli insaturats, que restauren la funció de barrera de l’epidermis i la immunitat de la pell.
  • Té propietats que el fan ser idònies com a protector solar.
  • Estimula els processos metabòlics a la pell.
  • Contribueix a l’enriquiment d’oxigen als teixits i afavoreix la circulació sanguínia.

11,0029,00

IVA INCLÒS

Enviament gratuït
a partir de 49 €

Lliurament en
24 o 72 hores

Cosmética
Professional

A hores d’ara l’operador logístic no pot garantir els nostres terminis de lliurament habituals

Descripció

Oli d'Alvocat

ACCIÓ DE L'OLI D'ALVOCAT:

  • Hidratació
  • Nutrició
  • Regeneració

Massatge corporal, a més de ser un magnífic suavitzant de les capes dèrmiques, relaxa mental i físicament per la qual cosa és molt beneficiós en massatges cranials.

Informació addicional

Pes 1 kg
Formato

100 ml., 500 ml.

Productes relacionats