Oli Coco

Oli Coco

Actua com a barrera contra els raigs solars, forma una capa protectora de la pell, per la qual cosa es coneix com el protector solar tropical.

Excel·lent agent netejador natural per la seva acció exfoliant de la pell.

Conté àcid làuric, aporta a la pell tonicitat, protecció, suavitat i joventut, gràcies a la seva acció reestructurant. Conté un gran nombre d’antioxidants, vitamines i minerals.

Neutralitza els radicals lliure, causants de l’envelliment prematur de la pell. Acció humectant, ja que ajuda a retenir la humitat de la nostra pell, efecte hidratant. Els seus greixos demostren tensió en el PH de la pell.

Acció descongestiva per a pells irritades i inflamada.

9,0025,00

IVA INCLÒS

Enviament gratuït
a partir de 49 €

Lliurament en
24 o 72 hores

Cosmética
Professional

A hores d’ara l’operador logístic no pot garantir els nostres terminis de lliurament habituals

Descripció

Oli verge de coco

ACCIÓ DE L'OLI DE COCO:

  • Hidratació
  • Nutrició
  • Regeneració

Massatge corporal, a més de ser un magnífic suavitzant de les capes dèrmiques, relaxa mental i físicament per la qual cosa és molt beneficiós en massatges cranials.

Informació addicional

Pes 1 kg
Formato

100 ml., 500 ml.

Productes relacionats