Oli Corporal Or Líquid

Oli Corporal Or Líquid

L’oli d’argan és una base fonamental de la cultura dels berbers. L’han vingut cultivant i aplicant tant en la seva alimentació com en la seva pell i cabell des de fa segles. A la farmacopea tradicional marroquina, l’oli d’argan s’utilitza en els tractaments corporals i facials per combatre els estralls de l’edat i el clima.

Es considera una joia de la naturalesa i per això en diuen el OR LÍQUID del desert.

Es tracta d’un producte natural i orgànic, extret, premsat i filtrat manualment que conté moltes propietats exclusives per a la nostra pell: Nodreix, hidrata i rejoveneix la nostra pell des de l’interior proporcionant una gran lluminositat natural i actuant com un poderós anti edat.

16,5041,00

IVA INCLÒS

Neteja

Enviament gratuït
a partir de 49 €

Lliurament en
24 o 72 hores

Cosmética
Professional

A hores d’ara l’operador logístic no pot garantir els nostres terminis de lliurament habituals

  • Més informació
  • Components Actius

L'argan és un arbre del desert del Sàhara que pot sobreviure a temperatures de 50 ° C i del qual s'extreu un oli molt valuós. Per aconseguir un litre d'aquest preuat "suc", es necessiten aproximadament 38 quilos de fruits -que semblen una oliva gegant- o uns dos quilos i mig de llavors.

El procés sol ser realitzat per dones. Són veritables artesanes que retiren la polpa seca dels fruits recol·lectats i, amb l'ajuda de dues pedres, obren la nou que es troba dins. És una tècnica molt específica: només les coneixedores d'aquesta tasca tradicional reconeixen quants nuclis o llavors conté cada carozo, i és fonamental aixafar-lo de la manera correcta per mantenir els grans a l'interior intactes. Les llavors picades formen una pasta oliosa que, mitjançant un constant pastat i l'afegit d'aigua tèbia, produeix l'oli.

L'oli d'argan ha estat durant segles el component bàsic de la dieta de les tribus berbers, a part que és un dels elements més importants en la medicina tradicional. A principis dels anys 90's es van fer anàlisis químiques que van confirmar que l'oli d'argan té propietats nutricionals i dermatològiques molt valuoses. Entre altres es compte el tractament contra l'acne, les arrugues i les ferides lleus.

L'oli d'argan és molt valorat com antiedat causa de l'enorme quantitat d'antioxidants que conté i els seus poders curatius. Una altra de les seves virtuts és que té efectes antisèptics i és fungicida.

Vols més informació sobre EL ARGAN?

Oli d'argan, ametlles dolces, i Germen de Blat

ACCIÓ L'OLI CORPORAL OR LÍQUID:

  • Nutrició
  • Hidratació
  • Rejoveneix
Pes 1 kg
Formato

100 ml., 500 ml.

Productes relacionats

Scroll to Top

El nostre lloc web utilitza galetes per a l'anàlisi de les dades dels nostres visitants, per millorar el nostre lloc web, mostrar contingut personalitzat i oferir una excel·lent experiència en el lloc web. Consulti nostra Política de cookies per a més detalls o accepti fent clic al botó "D'acord".

Configuració de galetes

A continuació, pot triar quin tipus de galetes permet en aquest lloc web. Feu clic al botó "Desa la configuració de cookies" per aplicar la seva elecció.

FuncionalsAquestes galetes són necessàries per a una bona funcionalitat del nostre lloc web i no es poden desactivar en el nostre sistema.

AnalítiquesUtilitzem aquestes galetes per proporcionar informació estadística sobre el nostre lloc web; s'utilitzen per mesurar i millorar el rendiment.

Xarxes SocialsEl nostre lloc web col·loca galetes de xarxes socials per mostrar-li contingut de tercers com YouTube i FaceBook. Aquestes galetes poden rastrejar les seves dades personals.

PublicitatAquestes cookies són establertes a través del nostre lloc pels nostres socis publicitaris.

AltresEl nostre lloc web col·loca galetes de tercers d'altres serveis de tercers que no són analítics, xarxes socials o publicitat.