Oli Pur de Rosa Mosqueta

Oli Pur de Rosa Mosqueta

Indicat per a tot tipus de pells.

És regenerant, hidratant, calmant, antiinflamatori, antioxidant, antiestries, contra taques cutànies, atenua cicatrius, antienvelliment prematur, per pell seca i escamada, arrugues d’expressió …

Indicat per tractar herpes i cremades.

ELENKO LR PUNXA” ens dóna la seva opinió al seu bloc.

15,0030,00

IVA INCLÒS

Neteja

Enviament gratuït
a partir de 49 €

Lliurament en
24 o 72 hores

Cosmética
Professional

A hores d’ara l’operador logístic no pot garantir els nostres terminis de lliurament habituals

  • Més informació
  • Components Actius
  • Forma d'ús

L'oli es pot utilitzar directament sobre la pell o barrejat amb la crema, sèrum o mascareta indicada al tipus de pell.

S'afegiran un parell de gotes per traslladar les propietats de l'oli al tractament a realitzar.

Per potenciar la seva actuació, en el cas de cremades o cicatrius, podem impregnar una gasa i deixar-la a manera de màscares sobre la zona a tractar durant 20 minuts. Afegint 2 o 3 gotes a la nostra crema i mascareta facial o de 7 a 10 gotes a la nostra crema corporal.

Les zones a tractar: rostre, coll, escot i dors de les mans. També sobre tot el cos diluït en la crema o oli de tractament.

***

SOBRE EL OLI DE ROSA MOSQUETA:

La fitoteràpia és la ciència que estudia les plantes, oferint a la cosmètica les millors qualitats de les plantes més selectes. Entre aquestes plantes destaca per les seves qualitats la ROSA MOSQUETA.

La ROSA MOSQUETA és una planta de la família de les rosàcies que creix a la serralada transamericana.

Del fruit d'aquesta flor, un pellofa rogenca rica en vitamina C, s'extreu un oli d'qualitats extraordinàries, ric en olis grassos essencials.

En cosmetologia es pot utilitzar com a principi actiu d'aquells productes destinats a aconseguir un profund tractament de regeneració. En el seu estat pur és un eficaç hidratant, cicatritzant, regenerador cel·lular i antifotoenvelliment. Antioxidant i antiinflamatori. Eficaç per tractar l'eritema solar, taques cutànies i estries.

També en cosmètica s'utilitza com vehiculizante ja que amb la seva aplicació, a més de beneficiar-nos de les seves propietats intrínseques, ens facilita el pas dels principis continguts en un altre cosmètic: potencia l'acció de les cremes, màscares, vels de col·lagen, .. En medicina s'utilitza en el seu estat pur per al tractament de cicatrius i defectes post-quirúrgics.

La majoria d'olis de rosa mosqueta que hi ha al mercat, tenen una molt baixa concentració d'oli en estat pur (7, 10, 15%), ja que solen estar diluïts en oli d'ametlles dolces o germen de blat.

En canvi, el nostre oli de Rosa Mosqueta és oli 100% pur.

Vols més informació sobre LA ROSA MOSQUETA?

Rosa Moschata

ACCIÓ DE L'OLI PUR DE ROSA MOSQUETA:

  • Regeneració
  • Hidratació
  • Calmant
  • Antiinflamatori
  • Antioxidant

En el cas de cicatrius: es recomana aplicar diàriament sobre les cicatrius que deixen algunes intervencions quirúrgiques. A més, millora l'aspecte de les cremades i proporciona grans resultats després d'un tractament de peeling.

Si hi ha taques: atenua les més fosques causades per la hiperpigmentació de la pell que poden deure, entre d'altres desencadenants, a l'embaràs, a la menopausa, a problemes hormonals o al sol. Amb el temps, la rosa mosqueta les aconsegueix difuminar.

Com calmant: és de les millors solucions per calmar les pells sensibles i irritades. Prova a aplicar-te'l com a after sun revitalitzant després d'haver pres el sol. Notaràs com funciona!

Com antiedat: nodreix i hidrata profundament tot el cos, reduint a poc a poc els signes de l'envelliment. Resulta realment eficaç per reduir les línies d'expressió en el contorn dels ulls, els llavis i el coll. Revitalitza les cèl·lules encarregades de produir col·lagen i elastina, el que contribueix a una major fermesa i eslasticidad.

Com mascareta  capil·lar: per nodrir el cabell. Apica l'oli sobre el cabell sec i, a continuació, envolta el cap amb una tovallola calenta. Després de 30 minuts, rentar els cabells amb un xampú suau. També es pot aplicar directament 1 gota sobre les puntes seques.

Formato

15 ml., 20 ml., 50 ml.

Productes relacionats

Scroll to Top

El nostre lloc web utilitza galetes per a l'anàlisi de les dades dels nostres visitants, per millorar el nostre lloc web, mostrar contingut personalitzat i oferir una excel·lent experiència en el lloc web. Consulti nostra Política de cookies per a més detalls o accepti fent clic al botó "D'acord".

Configuració de galetes

A continuació, pot triar quin tipus de galetes permet en aquest lloc web. Feu clic al botó "Desa la configuració de cookies" per aplicar la seva elecció.

FuncionalsAquestes galetes són necessàries per a una bona funcionalitat del nostre lloc web i no es poden desactivar en el nostre sistema.

AnalítiquesUtilitzem aquestes galetes per proporcionar informació estadística sobre el nostre lloc web; s'utilitzen per mesurar i millorar el rendiment.

Xarxes SocialsEl nostre lloc web col·loca galetes de xarxes socials per mostrar-li contingut de tercers com YouTube i FaceBook. Aquestes galetes poden rastrejar les seves dades personals.

PublicitatAquestes cookies són establertes a través del nostre lloc pels nostres socis publicitaris.

AltresEl nostre lloc web col·loca galetes de tercers d'altres serveis de tercers que no són analítics, xarxes socials o publicitat.